Αποτελεσματικά τα βασικά αδυνάτισμα

Tabata διαρκεί 4 λεπτά υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση, στην οποία δύο διαφορετικά θέματα συνυφασμένη με το άλλο: 20 δευτερόλεπτα με το αυτοκίνητο και 10 δευτερόλεπτα διάλειμμα. Αυτός ο κύκλος οκτώ φορές, έτσι, ότι μόνο 4 λεπτά προπόνηση. Wisconsin επιστήμονες του πανεπιστημίου και το αμερικανικό κολέγιο αθλητιατρικής πρόσφατα μια μελέτη, με βάση περίπου 14 θερμίδες ανά λεπτό, και αυτό είναι που αξίζει περισσότερο, είναι ασκήσεις αερόβιες και αναερόβιες ενεργειακές διεργασίες στο σχέδιο και ώρες μέτριας έντασης καρδιο workouts.

Πώς να κάνει το tabata

Tabata προπόνηση είναι το μέγιστο της δύναμης και της έντασης θα χρειαστείτε για 20 δευτερόλεπτα κρατά (μετά από μια περίοδο ηρεμίας, της αναγέννησης πρέπει). Επαναλάβετε για συνολικά οκτώ φορές, και σε γενικές γραμμές όλο το Tabata προπόνηση. Η προπόνηση μας δεν είναι απολύτως απαραίτητα κάποια συσκευή ή εξοπλισμός, μπορούμε να εκπαιδεύσει μόνο το βάρος του σώματός σας. Ή να δοκιμάσετε το σχοινί, την πυγμαχία ή εξοπλισμού καρδιαγγειακής άσκησης. Ας είμαστε δημιουργικοί!

Γιατί πρέπει να είναι η πορεία;  Το μόνο πράγμα που Tabata προπόνηση με χρειαζόμαστε ένα Χρονόμετρο ή χρονόμετρο. Πάρα πολλές επιλογές στη διάθεσή μας από ό, τι, ας πούμε, ο υπολογιστής Tabata Χρονόμετρο ή χρονόμετρο ή να κατεβάσετε το app στο smartphone σας. Εκτός από πολύ χρόνο για να αποθηκεύσετε μια τέτοια προπόνηση, χωρίς πολλές θερμίδες καίτε, και το αποτέλεσμα παραμένει για όλη την ημέρα. Εάν είστε έτοιμοι για την μέγιστη ένταση της άσκησης, εννοώ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, για να ελευθερωθούμε από όλα, Tabata, πάντα ήθελε.

Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, hiit προπόνηση, τότε ελάτε σε μας στο γυμναστήριο και να ζητήσει από έναν ειδικό του τελικού χρήστη, που είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!  Αποτελεσματικά τα βασικά αδυνάτισμα, Καύση λίπους προπόνηση ή “τόνος” είναι ένα πολύ δημοφιλές θέμα για τον προπονητή να επικοινωνούν με ρόδες, έτσι όπως οι περισσότεροι γύρισε το κεφάλι του, “αλλά είναι καλό να είναι λίγο λιγότερο λιπαρό.”

Και δεν χρειάζομαι οικοδόμος σώμα, στόχος του οποίου είναι η αισθητική. Οι προπονητές επίπεδο χόμπι συνολικά ενδιαφέρεται για το τι “λίγο καλύτερα φαίνεται”, και να εγκαταστήσει, πολύ και ορατά, απαλλαγμένα από λίπος μυϊκή μάζα. Για να μην αναφέρουμε όλους (βίντεο)αθλητισμός ποιος κατηγορίες βάρους ανταγωνίζονται, πολλά εξαρτώνται από το πόσο λίπος μπορούμε να απαλλαγούμε από, Και πόσο καιρό, την αισθητική, ή όχι.

τι είναι η διαλειμματική προπόνηση σε γυμναστήριο για

Οπότε το πρόβλημα είναι πάντα στην επιφάνεια, όπως και όλα τα , πολύ καλύτερα και χειρότερα, λύση ή πρόταση. Για να μην αναφέρουμε μερικές δεκάδες χρόνια πριν, επειδή έχουν καταρριφθεί επιστημονικά αποτελέσματα να εκπαιδεύσει το κοινό έγκειται στο δόγμα και στην πέτρα πληροφορίες, παραπλανητικές, και ότι, ίσως, ακόμα χειρότερα: περίπου το μισό.

Τώρα προσπαθούμε να δομήσει το θέμα και να υποβάλει αυτούς τους κανόνες προς τη σωστή κατεύθυνση, που είναι η σύγχρονη ερευνητική τηρούν και up-to-date μάθησης με μεγάλη επιτυχία εφαρμόζονται σε επαγγελματίες αθλητές όσο και για τους εκπαιδευτές χόμπι.

Τι κάνει, τι μπορείτε να ξεκινήσετε και την καύση του λίπους; Η αρχή είναι απλή, αλλά για την τήρηση δεν είναι τόσο απλά, ειδικά για όποιον έχει εντελώς άλλες συνήθειες ζουν στην καθημερινή σας ζωή: Περισσότερες θερμίδες μπορείτε να κάψετε από την κατανάλωση. Σημείο.

Αυτό το φαινόμενο -, – έλλειμμα θερμίδων. Έλλειμμα θερμίδων είναι η κατάσταση, όταν στη μονάδα του χρόνου (π. χ., μέσα σε μια μέρα), καθημερινή φυσική δραστηριότητα, έχουν περισσότερη ενέργεια από ό, τι τα συμπληρώματα. Είναι ο μόνος υγιής(!) και να ακολουθήσει το δρόμο της απώλειας λίπους.

Παράγοντες που επηρεάζουν Σε προηγούμενο άρθρο ανέφερα αλλαγή στη σύνθεση του σώματος βασική θεωρία το πραγματικό, υπάρχουν σημεία με αντίθετη алгебраический σημάδι. Στη συνέχεια, να αυξήσει το βάρος τη σελίδα θα σκεφτεί το θέμα, αλλά το βασικό θέμα συμπίπτουν με συζητείται το θέμα. Και αυτές οι αλλαγές της σύστασης του σώματος, η αγία τριάδα: προπόνηση – διατροφή – ξεκούραση. Αυτά τα τρία είναι εντελώς ομοιογενή σχέσεις, παράγοντες που επηρεάζουν το “βάρος” βάση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *